Over Nicole

Mijn naam is Nicole van Os en sinds 2001 woon ik samen met mijn kinderen Justin en Melvin in Grubbenvorst. Ik was werkzaam als bedrijfsjournalist in een groot bedrijf. In 2006 heb ik een basiscursus massage gedaan en ik wist: Dit wil ik doen! Vanaf dat moment ben ik mijn passie ingedoken en oefen ik mijn vak met heel veel plezier uit.

Ik blijf  in ontwikkeling door intervisie en bijscholing. Mijn gezin en mijn werk is mijn eigen leerschool waarin ik nog steeds elke dag bewustwording en groei mag ervaren. Ik ben moeder, vriendin, collega en ook eigen baas en ik weet dat het soms een hele klus is om in balans te blijven. Ik hou van uitdagingen en heb positieve levenshouding. Om te ontspannen ontvang ik zelf regelmatig massagetherapie, ga ik wandelen en lees ik graag.

Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft groot wordt en dat het je eigen keuze mag zijn wat je aandacht geeft. Dat bepaalt je kijk op het leven en de invulling daarvan. In eerste plaats is voor mij een professionele behandeling belangrijk maar niet minder  belangrijk is het creëren van een rustmoment voor jezelf.  Het geeft je de ruimte om stil te staan en thuis te komen bij jezelf.

 

FAGT lidmaatschapsnummer: 16668

RBCZ nummer: 309469R

AGB code prive: 90102674

AGB code zakelijk: 90062103

Lidmaatschapsnummer NGS: 451695

KvK nummer: 14114877